Köpinformation & Garantivillkor;

OBS; under Juli - Augusti sker alla leverans på fredagar !!

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När du handlar av oss; 


Det är viktigt att veta att den säljaren man handlar av tar sitt ansvar gällande Grantier & Reservdelar . Då man investerar i en motor som ska förväntas användas i flera år framöver.

Vi på Polarprod AB vill att när ni köper en produkt av oss eller av någon av Våra återförsäljare ska kunna känna dig trygg med ditt köp.
Vi är ett AA företag, endast 8 % av Sveriges företag ingår i denna skara vad gäller kreditprövning !! 
 • Betalningsvillkor;
  • Efter sedvanlig kreditupplysning,10 dagar från faktura datum på lagervaror om inget annat avtalas.
  • Ligger din beställningen mellan två leveranser från Kina så bokas din beställning genom att vi skickar en Proforma faktura på 20 % av ordervärdet. Denna bokningsavgift är en avgift och den räknas sedan av från ordinarie faktura vid leverans.
  • Vi kan erbjuda betalninglösningar via Wasakredit om så önskas 

 

 • Leverans,
  • För pallgods, parti sändning använder vi oss i huvudsak av DHL- Transport;
  • Paket skickas normalt med DHL- Servicepoint; Du hämtar då ut din beställning på närmaste Servicepoint utlämningställe i din närhet.
  • Leveranstiden är lite beroende på vilken typ av beställning samt om beställningen ligger mellan leveranser från våra underleverantörer Men vi har som mål att kunna lagerhålla de flesta av våra produkter. Restordrar leveras oftas fraktfritt. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer. 

 

 • Service & Support;
  • Vi på Polarprod AB jobbar hårt med att bli bäst i Sverige gällande service. Ni kan alltid välkomna att ringa och ställa frågor om ni stött på problem eller bara "undrar över något ". Det går också bra att maila din frågor
  • Polarprod reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser.

Välkommen att kontakta oss idag

 
 

 

 

Garantier;


Vi lämnar 2 års garanti på fabrikationsfel, det innebär att vi ersätter alla delar som går sönder pga fabrikationsfel. 

Garantin gäller inte för delar eller produkter som skadats under transport,montering eller reparation efter leverans från Polarprod AB .

Garanti gäller inte för skador eller defekter som är resultat av onormal användning, vårdslöshet, tävlingskörning, förberedelse för tävling, överbelastning, otillräcklig smörjning, kavitering, eller normalt slitage. Garantin  gäller inte för skador och defekter som är resultat av användning av reservdelar som ej har godkänts av Polarprod AB eller av någon form av felaktig montering eller inställning av parametrar, felanvändning, olyckor, blixtnedslag, felaktig förvaring, korrosion, försummelse eller underlåtenhet att följa föreskrifterna i relevanta instruktionsböcker & underhållsanvisningar. Garntin Gäller inte för frysskador.

Felaktigt val av propeller respektive utväxling av backslag kan inverka på garantierna. Vi hjälper gärna till med propellerberäkning

För att säkerställa att garantier skall gälla bör samtliga köpare sända in bilder på installationens riktighet så att ev fel kan korrigeras innan brukandet av motorn.

Alla våra kunder erbjudes support vid och under installationen.

Alla reservdelar-  fritt vårt lager.

Eventuella garanti reparationer skall ske på vår verkstad, det är upp till köparen att leverera motorn till oss. Vi står ej för kostnader för ur och imontering av motorn från och till båt.

För att garantin skall gälla ska utbytta delar återbördas till Polarprod AB senast 14 dagar efter erhållandet av nya. Annars debiteras dessa enligt gällande kundprislista.

Garantin gäller ej normalt slitage , slitdelar,  verkstadskostnader, driftstopp.